Stránka pro publikování inzerátů na prodej výrobků, zboží a služeb souvisejících s tématickým obsahem těchto stránek.
Hmyz pro gastronomii
Číslo inzerátu: 3
Cena: 100-300 Kč
Kontakt: Ivan Papoušek
E-mail: papeksro@atlas.cz
Telefon: 724 008 119
Hmyz pro přímou gastronomii a zpracování do potravin.
V současné době jako jediná farma v České republice máme certifikaci podle veterinárního zákona produkovat hmyz do potravin.
Nabízíme vám hmyz nejvyšší kvality:
- Soukromým osobám pro jednorázové oslavy
- Kuchařům pro předváděcí akce a gastrofestivaly
- Restauracím pro stálou nabídku specialit
- Zpracovnám jako surovinu pro hmyzí potravinové výrobky
Více na našich stránkách www.insect-papek.eu a našem e-shopu.
Jedlé výrobky z hmyzu
Číslo inzerátu: 2
Cena: 30-150 Kč
Kontakt: Libor Sloupenský
E-mail: libor@wormup.com
Telefon: 604 240 051
Nabízíme jedlé výrobky z hmyzu z naší výroby.
Zpracovávaný hmyz pochází z České farmy a české výroby dozorované SVS. Produkt splňuje všechny zákonné požadavky pro uvádění potravin na trh.
Našimi produkty jsou různě kořeněné sušené larvy Potemníka moučného. Dodávat je lze v těchto podobách:
-
Křupaví červíci WormUP balení v baleních po 20g a 80g
-
pro kamenné prodejny jako vinotéky, zdravé výživy a všude kde je zájem o zdraví nebo zábavu
-
eshopy a velkoobchody.
-
organizátoři degustací vín, teambuildingů a dalších zážitkových akcí.
-
-
Prodejní akce a food festivaly formou franšízingu
-
snadný start podnikání bez rizika s rychlým ziskem
-
jako forma rozšíření stávajícího sortimentu.
-
-
Balené u nás pod vaši vlastní značkou
-
vhodné například pro velkoobchodní distributory či výrobce kteří nemají schválenou živočišnou výrobu.
-
-
Bulk balené produkty ve 2Kg vědrech
-
pro výrobce kteří jsou certifikováni SVS a sami si zajistí proces balení
-
jako zpestření vašeho stávajícího produktu (nasypat na pizzu, zmrzlinu a další jídla).
-
Kompletnější informace o produktu najdete na www.wormup.com. Kompletní ceník a informace o velkoobchodní spolupráci na webu b2b.wormup.com.
Pro podrobnější dotazy nás neváhejte kontaktovat.
Rezervováno